Display [English] [Big5] [UTF]
You are currently displaying Big5
江洋(1)
Chiang Yang  ♂





 
Filmography (1969-1999)
 
  演員 (99 films)
    草地新娘 (1969)    
    奪命閻羅 (1970)    
    雙鎗王八妹 (1971)    
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    甘羅拜相 (1971)    
    妙想天開 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    朱洪武 (1971)    
    黑吃黑 (1972)    
    夜女郎 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    七怒漢 (1973)    
    兩個醜陋的男人 (1973)    
    鐵拳爭霸 (1973)    
    狼對狼 (1973)    
    人盡可夫女王蜂 (1973)    
    死亡界線 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    潮州功夫 (1973)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    廣東打仔 (1973)    
    盜皇陵 (1973)    
    潮州虎女 (1974) ... 江濤
    夢游女殺手 (1974)    
    以毒攻毒 (1974)    
    百勝堂 (1974)    
    洋妓 (1974) ... 獨眼龍
    吃人井 (1974) ... 壯漢
    烏龍大追殺 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    香港73 (1974) ... 拖車工人
    成記茶樓 (1974) ... 水牛佳
    妙妙女郎 (1975)    
    攝青鬼 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    神打 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    血滴子 (1975) ... 雍正
    傾國傾城 (1975)    
    龍虎走天涯 (1975)    
    毒后秘史 (1976)    
    名女人奇異錄 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    飛龍斬 (1976) ... 陰間秀才陳自非
    賭王大騙局 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    香港奇案 (1976) ... 2)
    死囚 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    新孫悟空72變 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    風花雪月 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    大腳娘子 (1977)    
    錢王、拳王 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    大惡客 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    靈犬八大俠 (1980)    
    血濺冷鷹堡 (1980)    
    郭素月棺中產子 (1980)    
    碧血黃花 (1980)    
    辛亥雙十 (1981)    
    龍的影子 (1981)    
    鐵脖子李勇 (1981)    
    劍神一笑 (1981)    
    爆破 (1982)    
    復仇者 (1982)    
    糊塗妙諜立大功 (1982)    
    血旗變 (1982)    
    黑獄大逃亡 (1982)    
    黑玫瑰 (1983)    
    殺過界 (1983)    
    高粱地裡大麥熟 (1984)    
    金門砲戰 (1986)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986) ... 鄧蔭南
    命帶桃花 (1987)    
    紅唇春夢 (1988)    
    蓮霧成熟時 (1988)    
    報告班長 (1988)    
    騙王之王 (1988)    
    霹靂警花 (1989)    
    阿郎!阿郎! (1990)    
    靚女出征 (1990)    
    與狼共愛 (1991)    
    艷女大行動 (1992)    
    新搭錯車 (1995)    
    黑金 (1997)    
    黑色城市 (1999)