Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王熙春
Wang Xi-Chun  ♀





 
Filmography (1939-1963)
 
  演員 (17 films)
    二集文素臣 (1939) ... 未鸞吹
    文素臣 (1939) ... 未鸞吹
    孟麗君續集 (1940) ... 孟麗君
    香妃 (1940)    
    孟麗君 (1940) ... 孟麗君
    文素臣(三集) (1940)    
    紅粉金戈 (1940) ... 白玉娘
    文素臣(四集) (1940)    
    雪艷娘 (1941) ... 雪艷娘
    野花哪有家花香 (1941)    
    梅花落 上集 (1942)    
    梅孃曲 (1943)    
    明月重圓夜 (1947)    
    國魂 (1948) ... 文夫人
    銀海千秋 (1953)    
    生與死 (1953)    
    尤三姐 (1963) ... 尤二姐