Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭希怡
Yumiko Cheng Hei-Yi  ♀
Aliases:  ''3T''





 
Filmography (2002-2017)
 
  演員 (19 films)
    魂魄唔齊 (2002) ... 陸環彩
    愛在陽光下 (2003)    
    千機變 (2003)    
    重案黐孖Gun (2004) ... 馮寶寶
    身驕肉貴 (2004)    
    長恨歌 (2005) ... 張永紅
    戰•鼓 (2007)    
    美女食神 (2007) ... May
    愛情萬歲 (2008) ... 阿如
    性工作者2:我不賣身 我賣子宮 (2008) ... 助產護士
    家有喜事2009 (2009) ... Vivien
    財神客棧 (2011) ... 虎娃
    幸運曲奇 (2012)    
    大追捕 (2012) ... 林太
    消失的子彈 (2012) ... 李佳
    超級經理人 (2013) ... Tina
    香港仔 (2014)    
    Good Take! (2016)    
    原諒他77次 (2017)