Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃西田
Huang Hsi-Tien  ♂





 
Filmography (1966-2017)
 
  演員 (23 films)
    流浪到台北 (1966)    
    流浪找愛人 (1967)    
    夜生活的女人 (1973)    
    狂小子大色魔 (1973)    
    神環 (1976)    
    愛的迷藏 (1976)    
    鍾馗嫁妹 (1976) ... 張果驢
    功夫大拍賣 (1979)    
    嚇死鬼 (1980)    
    東追西趕跑跳碰 (1980)    
    神劍動山河 (1981)    
    上行列車 (1981)    
    大笑將軍 (1981)    
    超級勇士 (1982)    
    金粉遊龍 (1982)    
    王哥柳哥 (1983)    
    孩子王 (1989) ... 旅館主人
    七月鬼門開 (1990)    
    少爺當大兵 (1990) ... 楊登魁
    海角七號 (2008) ... 恆春鎮鎮長
    大囍臨門 (2015)    
    夏風 (2016)    
    林北小舞 (2017)