Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐發
Chui Fat  ♂
Aliases:  張有,  張友,  徐少洪,  徐少雄





 
Filmography (1969-1993)
 
  動作設計 (25 films)
    老鼠拉龜 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    惡爺 (1980)    
    神經大俠 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    碼頭 (1983)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    教頭發威 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    流氓英雄 (1986)    
    通天拍檔 (1988)    
    獵魔群英 (1989)    
    殺手天使 (1989)    
    火爆行動 (1989)    
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)    
    地頭龍 (1990)    
    破繭急先鋒 (1991)    
    魔唇劫 (1991)    
    喋血邊緣 (1991)    
    怒火威龍 (1991)    
    沙丘戰士 (1992)    
    勝者為王 (1992)    
    獵豹行動 (1992)    
  監製 (5 films)
    執法者 (1981)    
    夢醒血未停 (1991)    
    怒火威龍 (1991)    
    獵豹行動 (1992)    
    新冷血十三鷹 (1993)    
  導演 (1 film)
    新冷血十三鷹 (1993)    
  執行導演 (1 film)
    魔唇劫 (1991)    
  助理指導 (4 films)
    唐山五虎 (1979)    
    奪棍 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    血鸚鵡 (1981)    
  演員 (150 films)
    保鏢 (1969)    
    十三太保 (1970)    
    萬箭穿心 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    合氣道 (1972)    
    惡客 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    快活林 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    群英會 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    大海盜 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    英雄榜 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    雙拳道 (1973)    
    警察 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    老虎燕星 (1973)    
    怪人怪事 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    危機四伏 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    電單車 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    洪拳小子 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    後生 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    色慾和尚 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    阿牛出獄記 (1975)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    七面人 (1975)    
    沙膽英 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    死囚 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    白玉老虎 (1977)    
    破戒 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 天星幫弟子
    俏探女嬌娃 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    被迫 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    玩火的人 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    狐蝠 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    殺出重圍 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978) ... 蒙古武士
    十字鎖喉手 (1978)    
    唐山五虎 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    老鷹的劍 (1979)    
    打出頭 (1979)    
    龍拳 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    老鼠拉龜 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    奪棍 (1980)    
    雙辣 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    血鸚鵡 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    火拼油尖區 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    退休探長 (1983)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    風流冤鬼 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    傻探出更 (1984)    
    尖東梟雄 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    流氓公僕 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    師姐撞邪 (1986)    
    皇家戰士 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    肝膽相照 (1987)    
    沉底鱷 (1989)    
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)    
    魔唇劫 (1991)    
    怒火威龍 (1991)    
    喋血邊緣 (1991)    
    獵豹行動 (1992)    
  執行監製 (1 film)
    獵豹行動 (1992)    
  出品人 (2 films)
    怒火威龍 (1991)    
    獵豹行動 (1992)