Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
侯小弟
Hou Hsiao-Ti  ♂
Aliases:  侯小亭





 
Filmography (1969-1980)
 
  演員 (21 films)
    神劍雙鳳 (1969)    
    玻璃眼球 (1969)    
    負心的人 (1969)    
    劍王之王 (1969)    
    一劍穿心 (1969)    
    珍珍的煩惱 (1970)    
    濟公小神仙 (1970)    
    玉獅子 (1970)    
    一封情報百萬兵 (1970)    
    蚌仙 (1970)    
    蚌仙 (1970)    
    高山青 (1970)    
    朱洪武 (1971)    
    老爺酒店 (1971)    
    家家有本難唸的經 (1971)    
    仙妻 (1971)    
    雲州大儒俠 (1971) ... 小浪人
    唐山二兄大笨俠 (1972)    
    負心的人續集 (1973)    
    半斤七両 (1973)    
    月夜斬 (1980)