Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張照
Cheung Hei (1)  ♂
Aliases:  張薰,  張熙





 
Filmography (1959-1996)
 
  演員 (225 films)
    嬌娃 (1959) ... 朝奉甲
    玉樓三鳳 (1960)    
    倩女幽魂 (1960)    
    女婷玉火海殲仇 (1961)    
    夜半驚魂 (1963)    
    閰惜姣 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    潘金蓮 (1964)    
    雙鳳奇緣 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    山歌戀 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    魚美人 (1965)    
    金玉奴 (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    寶蓮燈 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    聊齋誌異 (1965)    
    萬古流芳 (1965)    
    怒海情仇 (1965)    
    金菩薩 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    落馬湖 (1966)    
    龍虎溝 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    飛天女郎 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    七俠五義 (1967) ... 酒客
    香江花月夜 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    珊珊 (1967) ... 賀客
    蘭姨 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    連瑣 (1967)    
    千面大盜 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    神刀 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    太極門 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    麒麟寨 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    千面魔女 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    紅燈綠燈 (1969)    
    殺氣嚴霜 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    獨臂刀王 (1969) ... 店小二
    神經刀 (1969)    
    三招了 (1969) ... 祝回春
    斷魂刀 (1970)    
    孫悟空智取黃袍怪 (1970)    
    鬼皮 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    巴士站 (1971)    
    追擊 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    精武門 (1972) ... 霍元甲生前好友
    鬼話 (1972)    
    海盜張保仔 (1972)    
    快活林 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    黑店 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    辣手強徒 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 番將
    吉祥賭坊 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    群英會 (1972)    
    黑名單 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    江湖行 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    血酒後街 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    黑龍 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    土匪 (1973)    
    鐵牛 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    花飛滿城春 (1975)    
    忠烈圖 (1975)    
    強中更有強中手 (1975)    
    阿牛發達記 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    決殺令 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    紅樓春夢 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    佛跳牆 (1977) ... 鄉民
    破戒 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    李三腳威震地獄門 (1977) ... 吸血彊屍
    楚留香 (1977) ... 賭客
    子曰:食色性也 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    說謊世界 (1978)    
    殘缺 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    追趕跑跳碰 (1978)    
    人鬼蛇狐大決鬥 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    貂女 (1978)    
    瘋猴 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    生死鬥 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    奇招 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    無名小卒 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    發窮惡 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    街市英雄 (1979) ... 當舖掌櫃
    孔雀王朝 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    各師各法 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    連城訣 (1980)    
    錢作怪 (1980)    
    佛掌羅漢拳 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    邪 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    通天老虎 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981) ... 賓客
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    敗家仔 (1981)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    連環大鬥法 (1981)    
    叉手 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    公子嬌 (1981)    
    二等良民 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    穴門鷹爪 (1981)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    幫規 (1982)    
    俠客行 (1982) ... 婚禮主持
    新天龍八部 (1982)    
    殺出西營盤 (1982)    
    狼來了 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    癲馬靈猴 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    武松 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    害時出世 (1983)    
    血中血 (1983)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    黃禍 (1984)    
    人嚇鬼 (1984)    
    穿梭陰陽界 (1984)    
    替槍老豆 (1985) ... 胡老師
    癲佬正傳 (1986)    
    浮世風情繪 (1987)    
    江湖龍虎門 (1987)    
    奸人本色 (1988)    
    特警90 (1989)    
    黑道福星 (1989)    
    返老還童 (1989)    
    三度誘惑 (1990)    
    黑海霸王花 (1990)    
    表哥我來也 (1991)    
    開心鬼5上錯身 (1991)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
    四度誘惑 (1991)    
    綁架黃七輝 (1993)    
    兩廂情願 (1993)    
    阿金 (1996)    
    國產雪蛤威龍 (1996)    
    麻麻帆帆 (1996)