Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周慶廳
Chou Chien-Ten
 
Filmography (1971-1977)
 
  監製 (1 film)
    好女十八變 (1973)    
  製片 (14 films)
    老爺酒店 (1971)    
    壁虎遊龍 (1972)    
    串串風鈴響 (1973)    
    好女十八變 (1973)    
    雲河 (1974)    
    女朋友 (1974)    
    雲飄飄 (1974)    
    三百六十一行 (1974)    
    東邊日出西邊雨 (1974)    
    一簾幽夢 (1975)    
    追球追求 (1976)    
    楓葉情 (1976)    
    人在天涯 (1977)    
    異鄉夢 (1977)    
  策劃 (5 films)
    東西南北風 (1972)    
    愛情辰跑 (1975)    
    楓葉情 (1976)    
    黑龍會 (1976)    
    我是一沙鷗 (1976)