Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王贊先
Johnston Wong Chan-Sin  ♂





 
Filmography (1972-2010)
 
  監製 (3 films)
    天菩薩 (1987)    
    精舞門 (2008)    
    精舞門2 (2010)    
  製片 (5 films)
    出籠馬騮 (1979)    
    邊緣人 (1981)    
    凶榜 (1981)    
    殺出西營盤 (1982)    
    賓妹 (1982)    
  場記 (2 films)
    阿牛發達記 (1976)    
    酒帘 (1976)    
  演員 (19 films)
    大殺手 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    五虎將 (1973)    
    血証 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    土匪 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    女集中營 (1973)    
    毒女 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    太極拳 (1974)    
    香港73 (1974) ... 青年
    成記茶樓 (1974) ... 黑仔文
    慾魔 (1974)    
    朋友 (1974)    
    七面人 (1975)    
    邊緣人 (1981)    
    凶榜 (1981)    
  策劃 (2 films)
    小生獻醜 (1986)    
    中俄列車大劫案 (1995)