Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊易木
Yeung Yee-Muk  ♂




 
Filmography (1953-1976)
 
  監製 (1 film)
    強與狠 (1975)    
  製片 (1 film)
    小拳王 (1972)    
  副導演 (1 film)
    漁歌 (1956)    
  導演 (1 film)
    強與狠 (1975)    
  演員 (43 films)
    七姊妹 (1953)    
    仙國奇緣 (1954) ... 師父
    碧血黃花 (1954) ... 李準
    再春花 (1954) ... 林先生
    有口難言 (1955) ... 鄰居甲
    漁歌 (1956)    
    梅姑 (1956)    
    長巷 (1956) ... 老王
    秋峇 (1956)    
    阿里山之鶯 (1957)    
    酒色財氣 (1957)    
    龍鳳配 (1957)    
    馬戲春秋 (1957)    
    湘西趕屍記 (1957)    
    夜來香 (1957)    
    亡魂谷 (1957)    
    月落烏啼霜滿天 (1957)    
    神秘美人 (1957)    
    俏冤家 (1958)    
    翡翠湖 (1958)    
    人財兩得 (1958)    
    龍鳳姻緣 (1958)    
    血影燈 (1958) ... 村長
    擦鞋童 (1958) ... 王聲
    蛇女思凡 (1958) ... 天將
    借紅燈 (1958)    
    元元紅 (1958)    
    兩傻大鬧太空 (1959)    
    空中小姐 (1959)    
    百花公主 (1959)    
    海演春色 (1959)    
    新娘假期 (1959)    
    龍翔鳳舞 (1959) ... 陸經理
    何處是兒家 (1959) ... 幫辦
    淘氣千金 (1959)    
    野花香 (1959)    
    私戀 (1960) ... 父老乙
    苦兒流浪記 (1960)    
    冷暖人間 (1961)    
    文素臣 (1966)    
    猛龍征東 (1975)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    金色太陽 (1976)    
  編劇 (1 film)
    強與狠 (1975)