Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳翠屏
Chan Chui-Bing  ♀
Aliases:  陳翠萍





 
Filmography (1947-1969)
 
  演員 (113 films)
    百鳥朝凰 (1947) ... 鶯鶯
    終須有日龍穿鳳 (1948)    
    梁山伯、祝英台(上集) (1948)    
    十艷戀檀郎 (1948)    
    梁山伯, 祝英台(下集) (1948)    
    十二美人樓 (1948)    
    銅鎚俠大戰九花娘 (1948) ... 俞寶珍
    血染霓裳 (1948)    
    梁山伯、祝英台(上集) (1948)    
    御貓大戰錦毛鼠 (1948)    
    仙童玉女 (1948) ... 小紅
    蝴蝶夫人 (1948) ... 歌女
    差利遊地獄 (1949)    
    一生兒女債 (1949)    
    小老虎大戰殺人王 (1949) ... 金美容
    忍棄枕邊人 (1949) ... 歌女
    石秀大鬧翠屏山 (1949) ... 侍女
    郎心碎妾心 (1949)    
    差利沖破天仙陣 (1949)    
    寶玉憶晴雯 (1949)    
    辣手碎情花 (1949) ... 歌女
    李元霸 (1949) ... 秦美人
    穆桂英 (1949)    
    連生貴子 (1949) ... 歌女
    飛燕迎春 (1949)    
    桃花女鬥法 (1949) ... 周天香
    相依為命 (1949) ... 陳玉娟
    不如歸 (1949) ... 鄉女
    西施 (1949)    
    大獨裁者 (1950)    
    重生 (1950) ... 歌女
    脂粉生涯 (1950) ... 舞女
    花和尚大鬧五台山 (1950)    
    十二金釵戲玉郎 (1951)    
    新梁山伯與祝英台 (1951)    
    粉陣迷龍 (1951)    
    斷腸母子心 (1951)    
    阿福 (1951)    
    歌唱十二釵 (1952) ... 翠翠
    七姐會牛郎 (1952) ... 四姐
    黃飛鴻血染芙蓉谷 (1952)    
    紅運媽姐 (1952)    
    風流天子 (1953)    
    蘇乞兒 (1953)    
    芸娘 (1954) ... 憨園
    程大嫂 (1954)    
    義犬申冤 (1954)    
    一枝紅艷露凝香 (1955)    
    黃飛鴻正傳 (1955)    
    後窗 (1955)    
    兩重心 (1955) ... 阿六
    復活 (1955)    
    薛平貴與王寶釧 (1955)    
    王先生與肥陳 (1955)    
    背解紅羅 (1955)    
    梁寬與林世榮 (1955)    
    鐵馬騮 (1955)    
    故苑又逢春 (1955) ... 盧露
    狂風暴雨吊寒梅 (1956)    
    狀元狀扁女狀元 (1956) ... 翠紅
    傻大姐 (1956)    
    倒亂乾坤 (1956)    
    龍鳳雙劍俠 (1957)    
    璇宮艷史(上集) (1957)    
    乞兒狀元 (1958)    
    駙馬艷史 (1958)    
    玉堂春 (1958)    
    碧血劍(下集) (1959) ... 阿九
    杜鵑啼血點點紅 (1959)    
    騙婚 (1959) ... 蘇珊
    鐵扇公主神火破天門 (1959)    
    紅孩兒水晶宮救母 (1959)    
    人倫 (1959)    
    蜜月驚魂 (1960)    
    苦心蓮(上集) (1960)    
    苦心蓮(下集) (1960)    
    火窟幽蘭 (1961) ... 阿妙
    金粉世家(下集) (1961)    
    武林十三劍(上集) (1961)    
    情天未老 (1961)    
    武林十三劍(下集) (1961)    
    仙笛神龍(下集) (1961) ... 野荼薇李媚娘
    太太緝私團 (1961) ... 陳曼麗
    夜半幽靈 (1961) ... 方震妻
    步步驚魂 (1961)    
    山盟海誓 (1961)    
    金粉世家(上集) (1961) ... 晚香
    銀紙萬歲 (1961)    
    兒女作冰人 (1961) ... 舞女
    仙笛神龍(上集) (1961) ... 野荼薇李媚娘
    花花世界 (1962)    
    鍍金世界 (1962)    
    唐三藏取西經 (1962)    
    暴雨紅蓮 (1962)    
    馬騮精出世(上集) (1962)    
    飛天寶扇鬥燈 (1962)    
    三婿回門 (1962)    
    勾魂鬼爪 (1963)    
    昨夜夢魂中 (1963) ... 陳安娜
    恩怨情天 (1963)    
    流浪小天使 (1964) ... 陳麗貞
    郎心如鐵 (1964) ... 李娜
    蘭閨怨婦 (1964)    
    濟公捉妖 (1965)    
    火鳳狂龍 (1965) ... 王妃
    真假情人 (1965) ... 王妻
    一家親 (1965) ... 王玉珍
    阿珍要嫁人 (1966) ... 賣菜婆
    一水隔天涯 (1966)    
    情賊黑牡丹 (1966) ... 賓客
    說謊的人 (1969)    
    江湖第一劍 (1969)    
    入伙大吉 (1969)