Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
莊威
Chong Wai  ♂
Aliases:  莊偉明,  莊明





 
Filmography (1974-1985)
 
  動作設計 (3 films)
    鐵膽英雄 (1978)    
    決戰 (1980)    
    枯良枯 (1982)    
  演員 (34 films)
    我要持到底 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    神探小旋風 (1974)    
    火燒少林寺 (1976)    
    隱俠恩仇錄 (1977)    
    追龍 (1977)    
    雍正命喪少林門 (1977)    
    鐵頭鐵指鐵布衫 (1977)    
    鐵膽英雄 (1978)    
    人鬼蛇狐大決鬥 (1978)    
    密十至尊 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    白粉雙雄 (1978)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
    識英雄重英雄 (1980)    
    阿福與土佬 (1980)    
    決戰 (1980)    
    風塵 (1980)    
    兵來賊擋 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    黃飛鴻與鬼腳七 (1980)    
    阿Sir劈砲 (1980)    
    猛龍福星 (1981)    
    綠印 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    金殺手 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    凶蠍 (1981)    
    枯良枯 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    怒火風雲 (1982)    
    碼頭 (1983)    
    江湖了斷 (1985)