Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高翔 (1)
Kao Hsiang (1)  ♀





 
Filmography (1952-1968)
 
  演員 (92 films)
    神鬼人 (1952)    
    浴室艷屍 (1952) ... 房東
    小夫妻 (1953)    
    鑽石花 (1953) ... 劉母
    絕代佳人 (1953) ... -
    秋瑾 (1953)    
    美男子 (1953) ... 張媽
    姊妹曲 (1954)    
    春回人間 (1954) ... 婦科專家
    長相思 (1954) ... 慧蘭姨母
    再春花 (1954) ... 張媽
    新玉堂春 (1954)    
    喬遷之喜 (1954) ... 老太婆
    燕雙飛 (1954) ... 胡太太
    仙國奇緣 (1954) ... 產婆
    化身姑娘 (1956)    
    菊子姑娘 (1956)    
    青山翠谷 (1956) ... 老媽媽
    梅姑 (1956)    
    歡樂年年 (1956)    
    西遊記 (1956) ... 員外妻
    游龍戲鳳 (1957)    
    黃花閨女 (1957)    
    情場如戰場 (1957) ... 葉母
    金蓮花 (1957) ... 程母
    兩傻大鬧攝影場 (1957)    
    無頭案 (1957)    
    亡魂谷 (1957)    
    酒色財氣 (1957)    
    龍鳳配 (1957)    
    艷舞銷魂 (1957)    
    曼波女郎 (1957)    
    小野貓 (1958)    
    海王子 (1958) ... 林婆
    一夜風流 (1958)    
    龍鳳姻緣 (1958)    
    笑聲淚影 (1958)    
    擦鞋童 (1958) ... 陳母
    全家福 (1958)    
    翡翠湖 (1958)    
    俏冤家 (1958)    
    一見鍾情 (1958) ... 張媽
    人約黃昏後 (1958)    
    提防小手 (1958)    
    女大十八變 (1958)    
    金鳳凰 (1958) ... 金母
    安琪兒 (1958)    
    蘭閨風雲 (1959)    
    天長地久 (1959) ... 張媽
    青春兒女 (1959) ... 表姊
    玉女私情 (1959)    
    三星伴明 (1959)    
    妹妹我愛你 (1959)    
    姊妹花 (1959)    
    血洒情花 (1959)    
    家有喜事 (1959)    
    我們的子女 (1959)    
    豆腐西施 (1959)    
    雨過天青 (1959)    
    童軍教練 (1959)    
    空中小姐 (1959) ... 乘客
    千面女郎 (1959)    
    接財神 (1959)    
    野花香 (1959)    
    丈夫的情人 (1959)    
    雙雄奪美 (1959)    
    長腿姐姐 (1960)    
    母與女 (1960)    
    畸人艷婦 (1960) ... 冷太太
    辮子姑娘 (1960) ... 郭太太
    睡美人 (1960)    
    多情的野貓 (1960)    
    曉風殘月 (1960) ... 陳太太
    紅男綠女 (1960)    
    後門 (1960)    
    喜相逢 (1960)    
    鐵蹄下 (1960)    
    玉樓三鳳 (1960) ... 張媽
    南島相思 (1960)    
    快樂天使 (1960)    
    愛的教育 (1961)    
    體育皇后 (1961)    
    手鎗 (1961) ... 阿英母
    賣吻記 (1961)    
    香港之夜 (1961) ... 張家女傭
    皆大歡喜 (1961)    
    早生貴子 (1962) ... 姑媽羅光嫻
    好事成雙 (1962)    
    一萬四千個證人 (1962)    
    聊齋誌異 (1965) ... 服母
    玫瑰我愛你 (1966)    
    拜倒石榴裙 (1968) ... 丁母