Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
巴戈
Pa Ke  ♂
Aliases:  小童星





 
Filmography (1965-1987)
 
  演員 (41 films)
    泰山與寶藏 (1965) ... 有福
    一江春水向東流 (1965)    
    婉君表妹 (1965) ... 周叔豪(幼年)
    我女若蘭 (1966) ... 邱文雄(若蘭同學, 幼年)
    間諜紅玫瑰 (1966)    
    漁港恩仇 (1967)    
    梨山春曉 (1967)    
    挑女婿 (1967)    
    春夢了無痕 (1968)    
    白鷺人家 (1968)    
    金沙刀 (1969)    
    捉妖斬魔 (1969)    
    乾坤三決鬥 (1969)    
    小飛俠 (1970)    
    騙術奇譚 (1971)    
    雲山夢回 (1971) ... 韓小華
    惡報 (1972)    
    黑道行 (1973)    
    近水樓台 (1974)    
    飛天童大鬥蝙蝠魔 (1974)    
    仇氏雙雄 (1974) ... 阿祥
    虎娃兒 (1974)    
    惡徒 (1975)    
    鼉鼓鬼劍狼煙 (1977) ... 小癪子
    哪吒三太子 (1978)    
    皇帝與太監 (1981)    
    陽陽俊 (1981)    
    能屈能伸大丈夫 (1981)    
    天降神兵 (1981)    
    血濺歸鄉路 (1982)    
    七武士 (1982)    
    大遠景 (1982)    
    動員令 (1982)    
    狼女白魔 (1982)    
    新飛天神童 (1982)    
    小精靈吃頑皮鬼 (1982)    
    黑白珠 (1983)    
    金門砲戰 (1986) ... 德順
    大頭兵3:阿兵哥 (1987)    
    烽火佳人 (1987) ... 巴山
    金水嬸 (1987)