Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李皓
Lee Ho (2)  ♂
Aliases:  李浩





 
Filmography (1965-1987)
 
  副導演 (12 films)
    萬箭穿心 (1971)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    水為財 (1974)    
    大懵成 (1976)    
    鐵馬騮 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    猴拳大決鬥 (1978)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    八絕 (1980)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    刺客列傳 (1981)    
    功夫皇帝 (1981)    
  導演 (2 films)
    要命毒狐狸 (1982)    
    血染風采 (1985)    
  場記 (3 films)
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    人蛇鼠 (1977)    
  演員 (87 films)
    小雲雀 (1965)    
    蝴蝶盃 (1965) ... 山賊
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    藍與黑(下) (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    野姑娘 (1966)    
    獨臂刀 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    催命符 (1967)    
    珊珊 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    飛天女郎 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    烽火萬里情 (1967)    
    三燕迎春 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    春暖花開 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    神刀 (1968)    
    玉面飛狐 (1968) ... 錢二虎
    慾燄狂流 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    十二金錢鏢 (1969) ... 玉面熊
    陰陽刀 (1969)    
    飛刀手 (1969) ... 吳大可
    獨臂刀王 (1969) ... 徐龍
    大羅劍俠 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    遺產伍億圓 (1970) ... 黃義强
    齊人樂 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    鳳飛飛 (1971) ... 金盛
    風雷魔鏡 (1971)    
    乾坤大醉俠 (1971)    
    玉女嬉春 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    黑店 (1972)    
    我們要洞房 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 俘虜兵
    香港過客 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    黃飛鴻 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    人魚戀 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    水為財 (1974) ... 羅拔
    勾魂艷鬼 (1974)    
    烏龍教一 (1974)    
    大千世界 (1975)    
    義劫愛神號 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    醒目雙星香港淘金記 (1975)    
    酒吧女郎 (1975)    
    她 (1976)    
    大懵成 (1976)    
    昨夜,今夜,明夜 (1976)    
    鐵馬騮 (1977)    
    九紋龍 (1977)    
    床上的故事 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    猴拳大決鬥 (1978)    
    上海灘大亨 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    小李飛刀 (1979)    
    少林英雄 (1980)    
    金劍 (1980)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    二等兵 (1981)    
    誰是無業遊民 (1982)    
    東京來的小寡婦 (1984)    
    超齡處男 (1985)    
    野戰忍者 (1987)    
  編劇 (1 film)
    要命毒狐狸 (1982)