Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鐵人
Tit Yan  ♂
Aliases:  潘健志,  潘健治,  潘健





 
Filmography (1973-1988)
 
  演員 (22 films)
    強中手 (1973)    
    猛虎闖關 (1973)    
    亡命煞星 (1973)    
    中國車夫 (1974)    
    虎辮子 (1974)    
    擒兇 (1974)    
    唐山虎威殲殺手 (1974)    
    唐山截拳道 (1976)    
    霎眼功夫 (1977)    
    大腳娘子 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    伏擊 (1979)    
    醉拳女刁手 (1979)    
    有我無敵 (1980)    
    碧血黃花 (1980)    
    魔鬼剋星 (1980)    
    辛亥雙十 (1981)    
    少林童子功 (1981)    
    七武士 (1982)    
    血濺歸鄉路 (1982)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    好小子5-萬能運動員 (1988)