Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蕭敏雄
Siu Man-Hung  ♂





 
Filmography (1968-1983)
 
  動作設計 (1 film)
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
  演員 (41 films)
    掌門人 (1968)    
    金劍 (1970)    
    武林龍虎鬥 (1970)    
    血手觀音 (1970)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    黑白雙俠 (1971)    
    江湖女兒 (1972)    
    擂台 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    爬山虎 (1972)    
    一條龍 (1973)    
    奇男子 (1973)    
    虎拳 (1973)    
    唐山虎 (1973)    
    唐人票客 (1973)    
    惡霸 (1973)    
    鐵拳爭霸 (1973)    
    猛龍大殺手 (1973)    
    百勝堂 (1974)    
    潮州虎女 (1974)    
    大鐵牛 (1974)    
    賊賊賊 (1974)    
    仇氏雙雄 (1974)    
    龍虎鳳 (1974)    
    天龍地虎 (1974)    
    小白龍 (1975)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    森山虎 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    大忠烈 (1976)    
    天皇巨星 (1976)    
    大腳娘子 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    古銅蕭 (1978)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    十大弟子 (1979)    
    至尊威龍 (1980)    
    採陽女幫主 (1981)    
    龍騰虎躍 (1983)