Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃志強(4)
Wong Chi-Keung (4)  ♂
Aliases:  王志強 (3)





 
Filmography (1971-1984)
 
  動作設計 (5 films)
    戇居仔與牛咁眼 (1979)    
    壞小子 (1980)    
    熱浪 (1982)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    花煞 (1982)    
  助理指導 (1 film)
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
  演員 (109 films)
    鏢旗飛揚 (1971)    
    快活林 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    蕩寇誌 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    血証 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    警察 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    烏龍教一 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    朋友 (1974)    
    逃獄犯 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    電單車 (1974)    
    大哥成 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    狼吻 (1975)    
    後生 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    神打 (1975)    
    跳灰 (1976)    
    半斤八兩 (1976)    
    撈家邪牌姑爺仔 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    龍門秘指 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    廟街皇后 (1977)    
    發錢寒 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    入冊 (1977)    
    狐蝠 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    破戒 (1977)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    千里單騎追兇 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 丐幫弟子
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    肥龍過江 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    鬼馬功夫 (1978)    
    蛇珠 (1978)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    毒計 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    偷渡來客 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    戇居仔與牛咁眼 (1979)    
    教頭 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    無招勝有招 (1979)    
    醉蛇小子 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    123 (1980) ... -
    誓不兩立 (1980)    
    飛狐外傳 (1980)    
    碧血劍 (1981)    
    俠客行 (1982)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    少林傳人 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    傻探出更 (1984)    
    洪拳大師 (1984)