Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金正勇
Kim Jung-Yong  ♂
Aliases:  김정용
 
Filmography (1976-1984)
 
  副導演 (3 films)
    北少林 (1976)    
    下流社會 (1976)    
    少林門 (1976)    
  導演 (14 films)
    四大猛龍 (1977)    
    四大通義門 (1978)    
    武林十八女傑 (1979)    
    梅花螳螂 (1979)    
    猿搴 (1980)    
    武林惡人傳 (1980)    
    少林十大女傑 (1981)    
    少林寺廚房長 (1981)    
    武林師父代行 (1982)    
    乞食通師 (1982)    
    盲龍啞虎 (1982)    
    廚房長 (1983)    
    少和省葬儀師 (1983)    
    武儈 (1984)    
  編劇 (5 films)
    功夫傳人之龍拳小子 (1978)    
    猿搴 (1980)    
    武林惡人傳 (1980)    
    盲龍啞虎 (1982)    
    少林醉棍 (1983)