Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
湯志偉
Tang Chih-Wei  ♂





 
Filmography (1971-2017)
 
  演員 (26 films)
    百醜大全 (1971)    
    頭條好漢 (1971)    
    盲俠鬥白狼 (1972)    
    唐山五兄弟 (1972)    
    讓我哭吧! (1972)    
    幾時再回頭 (1972) ... 小凱
    東西南北風 (1972)    
    為你心碎 (1972)    
    虎豹兄弟 (1973)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    怒娃 (1973)    
    英雄本色 (1973)    
    天倫樂 (1973)    
    誰敢動我 (1974)    
    黑鷹一號 (1975)    
    誰家母雞不生蛋 (1975)    
    煙水寒 (1977)    
    變色的太陽 (1977)    
    宵待草 (1987) ... 張鴻嘉
    捉姦,強姦,通姦 (1997)    
    初戀風暴 (2010) ... 王志文
    痞子英雄 (2012) ... 陳俊麟
    痞子英雄 2:黎明升起 (2014)    
    失業陣線聯盟 (2016)    
    目擊者 (2017)