Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張莽
Bruce Cheung Mong  ♂
Aliases:  張一植,  장망





 
Filmography (1974-1986)
 
  演員 (30 films)
    龍虎對鍊 (1974)    
    生死橋 (1974)    
    黑龍 (1975)    
    毒蛇 (1975)    
    武裝解除 (1975)    
    國際警察 (1976)    
    特命 (1976)    
    王龍 (1976)    
    北少林 (1976)    
    達魔鐵指功 (1977)    
    四大猛龍 (1977)    
    追龍 (1977)    
    飛虎相爭 (1977)    
    天下無敵 (1978)    
    四大通義門 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    猛男痴女 (1978)    
    伏擊 (1979)    
    猿搴 (1980)    
    武林惡人傳 (1980)    
    天龍欗 (1981)    
    神腿迷蹤手 (1981)    
    借刀殺人 (1981)    
    八代醉拳 (1981)    
    少林寺廚房長 (1981)    
    女愛拳 (1982)    
    雙輩 (1982)    
    武林師父代行 (1982)    
    新愛拳 (1982)    
    英雄無淚 (1986)