Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張莽
Bruce Cheung Mong  ♂
Aliases:  張一植,  장망





 
Filmography (1974-1986)
 
  演員 (30 films)
    龍虎對鍊 (1974)    
    生死橋 (1974)    
    毒蛇 (1975)    
    武裝解除 (1975)    
    黑龍 (1975)    
    特命 (1976)    
    王龍 (1976)    
    北少林 (1976)    
    國際警察 (1976)    
    追龍 (1977)    
    飛虎相爭 (1977)    
    達魔鐵指功 (1977)    
    四大猛龍 (1977)    
    不擇手段 (1978)    
    猛男痴女 (1978)    
    天下無敵 (1978)    
    四大通義門 (1978)    
    伏擊 (1979)    
    武林惡人傳 (1980)    
    猿搴 (1980)    
    天龍欗 (1981)    
    神腿迷蹤手 (1981)    
    八代醉拳 (1981)    
    借刀殺人 (1981)    
    少林寺廚房長 (1981)    
    女愛拳 (1982)    
    雙輩 (1982)    
    武林師父代行 (1982)    
    新愛拳 (1982)    
    英雄無淚 (1986)