Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張莽
Bruce Cheung Mong  ♂
Aliases:  張一植,  장망





 
Filmography (1974-1986)
 
  演員 (30 films)
    生死橋 (1974)    
    龍虎對鍊 (1974)    
    黑龍 (1975)    
    毒蛇 (1975)    
    武裝解除 (1975)    
    國際警察 (1976)    
    特命 (1976)    
    王龍 (1976)    
    北少林 (1976)    
    飛虎相爭 (1977)    
    達魔鐵指功 (1977)    
    四大猛龍 (1977)    
    追龍 (1977)    
    猛男痴女 (1978)    
    天下無敵 (1978)    
    四大通義門 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    伏擊 (1979)    
    猿搴 (1980)    
    武林惡人傳 (1980)    
    少林寺廚房長 (1981)    
    天龍欗 (1981)    
    神腿迷蹤手 (1981)    
    借刀殺人 (1981)    
    八代醉拳 (1981)    
    新愛拳 (1982)    
    女愛拳 (1982)    
    雙輩 (1982)    
    武林師父代行 (1982)    
    英雄無淚 (1986)