Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羽佳
Yu Kai  ♂
Aliases:  翟羽佳





 
Filmography (1948-1968)
 
  演員 (77 films)
    哪耮鬧東海 (1948)    
    甘羅拜相 (1949) ... 甘羅
    紅孩兒大戰五龍公主 (1949)    
    哪宅梅山收七怪 (1949) ... 哪吒
    三娘教子 (1949) ... 薛小義
    紅孩兒 (1949)    
    李元霸 (1949) ... 李元霸
    小俠艾虎 (1949) ... 小俠艾虎
    孤兒救祖 (1949) ... 江品佳
    乞兒皇帝 (1949)    
    石鬼仔出世 (1949) ... 石鬼仔-, 十三太保李存孝
    石鬼仔夜戰五虎將 (1949) ... 石鬼仔
    馬騮精大戰金錢豹 (1950)    
    哪宅大戰紅孩兒 (1950)    
    劫後孤兒 (1950) ... 羅一鳴
    慈雲太子走國 (1950)    
    小羅賓漢 (1950)    
    哪宅三戲六耳猴 (1950) ... 哪吒
    關東小俠大破蓮花陣 (1950)    
    關東小俠大戰女鏢師 (1950)    
    劈山救母 (1950) ... 沉香
    關東飛俠大戰方世玉 (1951) ... 關東小俠
    孤雛淚 (1951)    
    唔嫁又嫁 (1952)    
    良宵花弄月 (1952)    
    生包公夜審奸郭槐 (1952)    
    乖孫 (1952)    
    海棠花濺淚 (1952) ... 魯小康
    歌唱方世玉打擂台(上集) (1952)    
    大良阿斗官 (1952)    
    到處惹人憐 (1952)    
    阿牛新傳 (1952) ... 慧兒
    新薛丁山三氣樊梨花 (1952)    
    大卿里少爺 (1952)    
    歌唱方世玉打擂台(下集) (1952)    
    觀音兵 (1952)    
    苦盡甘來 (1954)    
    春色滿西廂 (1955)    
    歌唱羅卜救母 (1955) ... 傅羅卜
    情竇初開 (1955) ... 秦佳
    一柱擎天雙虎將 (1961) ... 姜元龍
    橫掃江南七霸天 (1962) ... 黃天霸
    蛇女飛魔 (1962)    
    岳飛出世 (1962)    
    白帝城會妻 (1962) ... 史漢宗
    鐵馬神龍 (1963)    
    御貓大戰錦毛鼠 (1963)    
    吸血神鞭 (1963) ... 姚玉秋/鐵扇子
    龍虎三女霸(上集) (1963)    
    仙鶴魔龍 (1963)    
    母血洗兒刀 (1963)    
    胡奎賣人頭 (1963) ... 羅焜
    劍俠金縷衣(下集) (1963)    
    神俠鬧金鑾 (1963) ... 季祥
    乾隆皇大鬧杏花樓 (1963)    
    龍虎三女霸(下集) (1963)    
    白骨陰陽劍(三集) (1963) ... 金仁傑
    白骨陰陽劍(四集) (1963)    
    雙雄震九洲 (1963)    
    一點靈犀化彩虹 (1963) ... 分飾杜牧陵, 劉甄
    七彩寶蓮燈 (1963)    
    猴子兵華山救駕 (1963)    
    三個正宮救太子(下集) (1964) ... 紋龍太子
    龍江三虎(下集) (1964)    
    金箭銀龍 (1964) ... 薛丁山
    三個正宮救太子(上集) (1964) ... 紋龍太子
    龍江三虎(上集) (1964)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    火燒平陽城 (1965)    
    神劍魔簫(下集) (1965)    
    真假猴王鬥八仙 (1965)    
    神劍魔簫(上集) (1965) ... 池澤龍
    神鵰女俠 (1965)    
    孫悟空大鬧雷音寺 (1965)    
    觀音得道香花山大賀壽 (1966)    
    崑崙三殺手 (1967)    
    樊梨花 (1968)