Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳志珍
Chan Chi-Jan  ♀




 
Filmography (1969-2001)
 
  演員 (26 films)
    紅衣俠女 (1969)    
    事事如意 (1971)    
    汪洋中的一條船 (1979)    
    神捕 (1979)    
    花飛花舞春滿城 (1980)    
    又見春天 (1980)    
    小城故事 (1980)    
    原鄉人 (1980)    
    終身大事 (1981)    
    凶劫 (1982)    
    冷眼殺機 (1982)    
    三個問題女學生 (1982)    
    神勇女煞星 (1982)    
    痴情女子 (1982)    
    大輪迴 (1983)    
    國中十四章 (1983)    
    討海的人 (1983)    
    竹籬芭外的春天 (1986) ... 張太太
    幼齒的故事 (1986)    
    Crackdown Mission (1987)    
    全力反彈 (1987)    
    花痴 (1994)    
    豪門聖女 (1997)    
    挑戰 (1997)    
    殺夫 (2000)    
    慾望迷宮 (2001)