Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
廖祥雄
Liu Cheung-Hung  ♂
 
Filmography (1969-1983)
 
  製片 (3 films)
    上行列車 (1981)    
    一線兩星大進擊 (1982)    
    大輪迴 (1983)    
  導演 (19 films)
    武聖關公 (1969)    
    小翠 (1970)    
    萬博追蹤 (1970)    
    無頭信 (1970)    
    真假千金 (1971)    
    李娃 (1971)    
    事事如意 (1971)    
    猛龍大殺手 (1973)    
    卿本多情 (1973)    
    蛋下不雞母家誰 (1973)    
    春滿女學府 (1975)    
    牡丹淚 (1975)    
    誰家母雞不生蛋 (1975)    
    桑園 (1976)    
    愛的賊船 (1977)    
    你不要走, 不要走… (1978)    
    大霸尖山 (1978)    
    新西廂記 (1979)    
    緊迫盯人 (1980)    
  編劇 (6 films)
    無頭信 (1970)    
    小翠 (1970)    
    春滿女學府 (1975)    
    牡丹淚 (1975)    
    誰家母雞不生蛋 (1975)    
    你不要走, 不要走… (1978)