Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
伍克定
Wu Ke-Ting  ♂





 
Filmography (1969-1984)
 
  副導演 (1 film)
    永恆的愛 (1977)    
  場記 (1 film)
    浪花 (1976)    
  演員 (16 films)
    再見台北 (1969) ... 孟大元
    碧雲天 (1976)    
    追球追求 (1976)    
    永恆的愛 (1977)    
    風鈴,風鈴 (1977)    
    小小世界妙妙妙 (1978)    
    我踏浪而來 (1978)    
    我愛芳鄰 (1979)    
    成功嶺上 (1979)    
    早安台北 (1979) ... 孟大元(葉天林表哥)
    汪洋中的一條船 (1979)    
    原鄉人 (1980)    
    碧血黃花 (1980)    
    辛亥雙十 (1981)    
    終身大事 (1981)    
    帶槍過境 (1984)