Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
詹龍
Chim Lung  ♂





 
Filmography (1972-1988)
 
  動作設計 (12 films)
    義氣傳義氣 (1972)    
    蝴蝶殺手 (1973)    
    中國針灸 (1973)    
    賭命走天涯 (1978)    
    螳螂鬥雞公 (1978)    
    白馬素車勾魂幡 (1979)    
    女少林寺 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    搶孤 (1980)    
    女王蜂復仇 (1981)    
    玉面蜘蛛 (1982)    
    帶槍過境 (1984)    
  助理指導 (1 film)
    寒劍孤星斷腸花 (1980)    
  演員 (22 films)
    屠虎嶺 (1972)    
    義氣傳義氣 (1972)    
    爬山虎 (1972)    
    怒娃 (1973)    
    中國針灸 (1973)    
    血性男兒 (1974)    
    大通緝令 (1974)    
    誰敢動我 (1974)    
    賭命走天涯 (1978)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    七步迷蹤 (1979)    
    上海灘大爺 (1981)    
    女王蜂復仇 (1981)    
    笑面殺手傻小子 (1982)    
    血旗變 (1982)    
    探獄 (1982)    
    玉面蜘蛛 (1982)    
    少女集中營 (1983)    
    人頭蛇 (1983)    
    帶槍過境 (1984)    
    勇者無懼 (1988)    
    Ninja: American Warrior (1988)