Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王姬(2)
Wang Ji (2)  ♀





 
Filmography (1982-2016)
 
  演員 (22 films)
    塞外奪寶 (1982) ... 素娟
    紅粉 (1994) ... 黃秋儀
    麥田 (2009) ... 祭司婆
    菲常完美 (2009) ... 蘇菲媽
    功夫夢 (2010)    
    馬文的戰爭 (2010) ... 李芹
    第一大總統 (2011)    
    讓愛回家 (2011)    
    與妻書 (2012)    
    危情營救 (2013)    
    國旗阿媽 (2013)    
    亞洲一號 (2013)    
    非常幸運 (2013) ... 蘇菲媽媽
    奪樽 (2014)    
    對不起,我愛你 (2014)    
    古堡之吻 (2014)    
    微愛之漸入佳境 (2014)    
    黑瞳 (2015)    
    過錯 (2015)    
    公路美人 (2015)    
    魔輪 (2016)    
    逆愛 (2016) ... 李母
 
 
Biography