Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王姬(2)
Wang Ji (2)  ♀





 
Filmography (1982-2016)
 
  演員 (24 films)
    塞外奪寶 (1982) ... 素娟
    京都球俠 (1987)    
    共和國不會忘記 (1988)    
    紅粉 (1994) ... 黃秋儀
    菲常完美 (2009) ... 蘇菲媽
    麥田 (2009) ... 祭司婆
    功夫夢 (2010)    
    馬文的戰爭 (2010) ... 李芹
    讓愛回家 (2011)    
    第一大總統 (2011)    
    與妻書 (2012)    
    非常幸運 (2013) ... 蘇菲媽媽
    危情營救 (2013)    
    國旗阿媽 (2013)    
    亞洲一號 (2013)    
    古堡之吻 (2014)    
    微愛之漸入佳境 (2014)    
    奪樽 (2014)    
    對不起,我愛你 (2014)    
    公路美人 (2015)    
    黑瞳 (2015)    
    過錯 (2015)    
    逆愛 (2016) ... 李母
    魔輪 (2016)    
 
 
Biography