Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳啟俊
Chan Kai-Jun  ♂
Aliases:  陳啟峻





 
Filmography (1978-1992)
 
  副導演 (7 films)
    決鬥老虎莊 (1978)    
    玲瓏玉手劍玲瓏 (1978)    
    賭命走天涯 (1978)    
    翡翠狐狸 (1979)    
    歡喜冤家 (1981)    
    女忍者 (1983)    
    亡命忍者 (1983)    
  演員 (15 films)
    女少林寺 (1979)    
    上海社曾 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    換帖兄弟 (1982)    
    行船人的愛 (1982)    
    龍虎雙霸天 (1982)    
    搭錯車 (1983)    
    女忍者 (1983)    
    帶劍的小孩 (1983)    
    摩登女性 (1985)    
    慈悲的滋味 (1985)    
    歡樂五福星 (1986)    
    你瀟灑我漂亮 (1986)    
    野鶯突擊 (1990)    
    浪子殺手霸王花 (1992)