Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
歐陽予倩
Ouyang Yuqian  ♂
Aliases:  歐陽立袁,   歐陽子情




 
Filmography (1926-1963)
 
  導演 (5 films)
    天涯歌女 (1927)    
    新桃花扇 (1935)    
    如此繁華 (1937)    
    野火春風 (1948)    
    戀愛之道 (1949)    
  演員 (2 films)
    玉潔冰清 (1926)    
    天涯歌女 (1927)    
  編劇 (13 films)
    玉潔冰清 (1926)    
    天涯歌女 (1927)    
    新桃花扇 (1935)    
    海棠紅 (1936)    
    小玲子 (1936)    
    搖錢樹 (1937)    
    如此繁華 (1937)    
    木蘭從軍 (1939)    
    野火春風 (1948)    
    關不住的春光 (1948)    
    戀愛之道 (1949)    
    油漆未乾 (1950)    
    桃花扇 (1963)