Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
歐陽予倩
Ouyang Yuqian  ♂
Aliases:  歐陽立袁,   歐陽子情




 
Filmography (1926-1963)
 
  導演 (6 films)
    三年以後 (1926)    
    天涯歌女 (1927)    
    新桃花扇 (1935)    
    如此繁華 (1937)    
    野火春風 (1948)    
    戀愛之道 (1949)    
  演員 (2 films)
    玉潔冰清 (1926)    
    天涯歌女 (1927)    
  編劇 (15 films)
    三年以後 (1926)    
    玉潔冰清 (1926)    
    天涯歌女 (1927)    
    新桃花扇 (1935)    
    小玲子 (1936)    
    海棠紅 (1936)    
    如此繁華 (1937)    
    搖錢樹 (1937)    
    木蘭從軍 (1939)    
    野火春風 (1948)    
    姊妹劫 (1948)    
    關不住的春光 (1948)    
    戀愛之道 (1949)    
    油漆未乾 (1950)    
    桃花扇 (1963)