Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳非宋
Wu Fei-Song  ♂





 
Filmography (1957-1975)
 
  演員 (40 films)
    呂洞賓 (1957)    
    火葬場奇案 (1957)    
    孝女的願望 (1965)    
    黃昏故鄉 (1965)    
    黃昏城 (1965)    
    媽媽三個半 (1966)    
    溫泉鄉的吉他 (1966)    
    開張大吉 (1966)    
    多子餓死爸 (1966)    
    阿狗兄與藝妲 (1966)    
    雙珠記 (1967)    
    三八新娘憨子婿 (1967)    
    懷念的人 (1967)    
    普士遍 (1967)    
    瘋女賊紳士 (1967)    
    娶某免本錢 (1968)    
    別君一夜情 (1968)    
    走東走西好過年 (1968)    
    一胎三個 (1969)    
    春宵一刻值千金 (1969)    
    青葉子 (1969)    
    龍王子 (1969)    
    燒肉粽 (1969)    
    飛賊 (1969)    
    神龍大戰宇宙人 (1969)    
    歌王歌后 (1970)    
    小飛俠 (1970)    
    像霧又像花 (1970)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    二郎神楊戩 (1970)    
    頭條好漢 (1971)    
    雙鎗王八妹 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    義氣傳義氣 (1972)    
    中國拳 (1972)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    頭號鐵人 (1973)    
    英烈千秋 (1974)    
    春天裡的秋天 (1975)    
    吾土吾民 (1975)    
  編劇 (1 film)
    開張大吉 (1966)