Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王明台
Wang Ming-Tai  ♂
Aliases:  胖三

 
Filmography (1979-2017)
 
  副導演 (6 films)
    立體奇兵 (1989)    
    少爺當大兵 (1990)    
    熱帶魚 (1995)    
    飛天 (1996)    
    河流 (1997)    
    你那邊幾點? (2001)    
  製片 (6 films)
    捉鬼雜牌軍 (1987)    
    新阿里巴巴 (1988)    
    至尊無敵之戰神 (1990)    
    十八 (1993)    
    愛情來了 (1997)    
    我的神經病 (1997)    
  導演 (3 films)
    鹹豆漿 (2002)    
    戀人 (2005)    
    順雲 (2017)    
  演員 (2 films)
    錦衣衛 (1979)    
    癲螳螂 (1980)    
  編劇 (3 films)
    鹹豆漿 (2002)    
    戀人 (2005)    
    順雲 (2017)