Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
舒繡文
Shu Sau-Man  ♀
Aliases:  舒綉文,  舒繡雯





 
Filmography (1933-1956)
 
  演員 (29 films)
    民族生存 (1933)    
    女兒經 (1934) ... 舞女
    空谷蘭 (1934)    
    大家庭 (1935)    
    夜來香 (1935)    
    劫後桃花 (1935)    
    兄弟行 (1935)    
    熱血忠魂 (1935)    
    永遠的微笑 (1936)    
    海棠紅 (1936)    
    新舊上海灘 (1936)    
    女權 (1936)    
    小玲子 (1936)    
    夢里乾坤 (1937)    
    生龍活虎 (1937)    
    搖錢樹 (1937)    
    壓歲錢 (1937)    
    四千金 (1937)    
    保衛我們的土地 (1938)    
    塞上風雲 (1940)    
    一江春水向東流(下)-天亮前後 (1947) ... 王麗珍
    一江春水向東流(上)-八年離亂 (1947) ... 王麗珍
    姊妹劫 (1948)    
    野火春風 (1948) ... 方華
    春城花落 (1949) ... 金枝, 方日棻
    戀愛之道 (1949) ... 錢蘭英
    大涼山恩仇記 (1949) ... 角石母
    兇手 (1952)    
    李時珍 (1956)