Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高占非
Gao Zhan-Fei  ♂
 
Filmography (1931-1950)
 
  演員 (20 films)
    一剪梅 (1931)    
    銀漢雙星 (1931) ... 導演高琦
    南國之春 (1932) ... 洪瑜
    共赴國難 (1932)    
    天明 (1933)    
    女兒經 (1934) ... 高國杰
    船家女 (1935) ... 鐵兒
    博愛 (1942)    
    恨不相逢未嫁時 (1942)    
    激流 (1943)    
    燕迎春 (1943)    
    萬世流芳 (1943)    
    美人關 (1943)    
    野火春風 (1948) ... 黃海山
    國魂 (1948) ... 杜滸
    血染海棠紅 (1949) ... 劉大奎
    駝龍 (1949) ... 王大龍
    水上人家 (1949) ... 余晉華
    仇深似海 (1950)    
    婚姻大事 (1950) ... 孟治平