Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高占非
Gao Zhan-Fei  ♂





 
Filmography (1931-1950)
 
  演員 (39 films)
    一剪梅 (1931)    
    自由魂 (1931)    
    銀漢雙星 (1931) ... 導演高琦
    粉紅色的夢 (1932)    
    南國之春 (1932) ... 洪瑜
    共赴國難 (1932)    
    天明 (1933)    
    都會的早晨 (1933)    
    春潮 (1933)    
    女兒經 (1934) ... 高國杰
    暴雨梨花 (1934)    
    歸來 (1934)    
    香雪海 (1934)    
    飛花村 (1934)    
    鐵鳥 (1934)    
    重婚 (1934)    
    空谷蘭 (1934)    
    大家庭 (1935)    
    船家女 (1935) ... 鐵兒
    熱血忠魂 (1935)    
    劫後桃花 (1935)    
    春之花 (1936)    
    密電碼 (1937)    
    黃海大盜 (1938)    
    蝴蝶夫人 (1941)    
    博愛 (1942)    
    恨不相逢未嫁時 (1942)    
    燕迎春 (1943)    
    萬世流芳 (1943)    
    美人關 (1943)    
    激流 (1943)    
    戀之火 (1945)    
    野火春風 (1948) ... 黃海山
    國魂 (1948) ... 杜滸
    水上人家 (1949) ... 余晉華
    血染海棠紅 (1949) ... 劉大奎
    駝龍 (1949) ... 王大龍
    仇深似海 (1950)    
    婚姻大事 (1950) ... 孟治平