Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
恭碩良
Jun Kung Shek-Leung  ♂





 
Filmography (2000-2019)
 
  演員 (12 films)
    順流逆流 (2000) ... Miguel
    四大天王 (2006) ... 恭碩良
    同門 (2009) ... 沙紙
    喜愛夜蒲 (2011) ... Leslie
    報應 (2011) ... 綁匪乙
    大追捕 (2012) ... 攝影師
    高舉•愛 (2012) ... 健身房老板
    不二神探 (2013) ... 毒犯
    衝上雲霄 (2015) ... 譚夢經紀人
    紀念日 (2015)    
    殺破狼II (2015) ... 洪文彪
    朝花夕拾.芳華絕代 (2019)    
  配樂 (4 films)
    順流逆流 (2000)    
    妖夜迴廊 (2003)    
    四大天王 (2006)    
    暗色天堂 (2016)