Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁靜
Liang Jing  ♀





 
Filmography (2003-2018)
 
  導演 (1 film)
    治不好了 (2014)    
  演員 (20 films)
    炮製女朋友 (2003) ... 周君怡
    警察有約 (2003)    
    如果愛 (2005) ... 空中飛人
    向日葵 (2005)    
    血戰到底 (2006) ... 賴玲
    抓猴 (2010)    
    二次曝光 (2012)    
    愛的替身 (2012) ... 云珍
    殺生 (2012) ... 長濤鎮接生婆
    匹夫 (2012) ... 甄小七
    星星的孩子 (2012) ... 梁錚錚
    廚子·戲子·痞子… (2013)    
    咒絲 (2013)    
    盲鑽 (2014)    
    治不好了 (2014)    
    在世界的中心呼喚愛 (2015)    
    之旅 (2015)    
    老炮兒 (2015)    
    過年好 (2016)    
    一出好戲 (2018)    
  編劇 (1 film)
    治不好了 (2014)