Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃子桓
Edmond Wong Chi-Mun  ♂

 
Filmography (2003-2019)
 
  片頭設計 (1 film)
    百分百感覺 2003 (2003)    
  監製 (2 films)
    古宅 (2018)    
    逃出行動 (2019)    
  故事 (1 film)
    葉問外傳:張天志 (2018)    
  執行監製 (1 film)
    葉問外傳:張天志 (2018)    
  出品人 (20 films)
    花田囍事2010 (2010)    
    開心魔法 (2011)    
    最強囍事 (2011)    
    八星報喜 (2012)    
    男人如衣服 (2012)    
    百星酒店 (2013)    
    詭嬰 (2013)    
    六福喜事 (2014)    
    青春鬥 (2014)    
    Z風暴 (2014)    
    王家欣 (2015)    
    浮華宴 (2015)    
    葉問3 (2015)    
    S風暴 (2016)    
    賞金獵人 (2016)    
    葉問外傳:張天志 (2018)    
    黃金花 (2018)    
    P風暴 (2019)    
    葉問4 (2019)    
    女子監獄 (2019)    
  編劇 (19 films)
    非典人生 (2003)    
    終極格鬥 (2004)    
    失驚無神 (2004)    
    龍虎門 (2006)    
    葉問 (2008)    
    花田囍事2010 (2010)    
    葉問2 (2010)    
    開心魔法 (2011)    
    忠烈楊家將 (2013)    
    詭嬰 (2013)    
    大鬧天宮 (2014)    
    青春鬥 (2014)    
    浮華宴 (2015)    
    葉問3 (2015)    
    賞金獵人 (2016)    
    古宅 (2018)    
    葉問外傳:張天志 (2018)    
    逃出行動 (2019)    
    葉問4 (2019)