Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李恆
Lee Hang (3)  ♂
Aliases:  李行(2),  李炳洪,  李,  李洪 (2),  李炳雄





 
Filmography (1968-1995)
 
  動作設計 (6 films)
    黃砂塵 (1973)    
    河南别曲 (1973)    
    師父教落 (1978)    
    霹靂龍拳 (1978)    
    盲拳怪招 (1979)    
    毒計 (1979)    
  助理指導 (4 films)
    白髮魔女傳 (1980)    
    天堂血路 (1988)    
    勇闖毒龍潭 (1988)    
    天子驕龍 (1995)    
  演員 (163 films)
    紅辣椒 (1968)    
    神刀 (1968)    
    燕娘 (1969)    
    狂龍 (1969)    
    拳擊 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    小拳王 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    惡客 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    黃飛鴻 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    黃砂塵 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    河南别曲 (1973)    
    除霸 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    警察 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    小偷鬥大賊 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    石破天驚 (1973)    
    一網打盡 (1974)    
    我要持到底 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    七面人 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    後生 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    血盟千里 (1975)    
    唐山阿弟 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    死囚 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    北少林 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    被迫 (1977)    
    鷹爪小子 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    破戒 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    十大殺手 (1977)    
    狐蝠 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    達魔鐵指功 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    火燒少林門 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 店伴
    發錢寒 (1977)    
    玩火的人 (1977)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978) ... 華山弟子
    秀花大盜 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    霹靂龍拳 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    唐山五虎 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    奇招 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    教頭 (1979)    
    盲拳怪招 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    毒計 (1979)    
    七煞 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    老鷹的劍 (1979)    
    龍形虎步千里追 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    壞小子 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    巡捕房 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    雙辣 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    有料到 (1980)    
    忍拳威震巴黎 (1981)    
    大毛見小毛 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    人皮燈籠 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    花煞 (1982)    
    武松 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    猛龍突擊 (1982)    
    鹿鼎記 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    日劫 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    癲鳳狂龍 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    花街時代 (1985)    
    天堂血路 (1988)    
    猛鬼撞鬼 (1989)    
    富貴再三逼人 (1989)    
    至尊計狀元才 (1990)    
    摩登如來神掌 (1990)    
    再戰江湖 (1990)    
    師兄撞鬼 (1990)    
    表姐,妳好野!續集 (1991)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)