Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張疆
Chang Chiang  ♂
Aliases:  張彊





 
Filmography (1969-1975)
 
  演員 (22 films)
    怪俠歐陽德 (1969)    
    濟公活佛 (1969)    
    大草原 (1969)    
    姜子牙下山 (1969) ... 周文王
    重慶一號 (1970)    
    薛剛大鬧花燈 (1970)    
    長江一號 (1970)    
    妙想天開 (1971)    
    老爺車 (1971)    
    母與女 (1971)    
    猿美人 (1971) ... 花通
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    李娃 (1971)    
    事事如意 (1971)    
    東西南北風 (1972)    
    洪門兄弟 (1972)    
    孫悟空大戰紅孩兒 (1972) ... 沙悟淨
    眼中釘 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    大佬 (1974)    
    唐山功夫 (1974)    
    糊塗小子甜姑娘 (1975)