Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳建豪
Vanness Wu Chien-Hao  ♂





 
Filmography (1988-2016)
 
  監製 (1 film)
    樂之路 (2011)    
  演員 (17 films)
    菜刀與六個朋友 (1988)    
    少年阿虎 (2003) ... 鄭建邦
    猛龍 (2005) ... 黃信豪
    功夫無敵 (2007) ... 馬力
    三國志見龍卸甲 (2008) ... 關興
    功夫廚神 (2009) ... 龍建一
    等著你回來 (2010) ... 梁廣/崔正廣
    樂之路 (2011) ... Mike
    球愛天空 (2012) ... 林承輝
    我的情敵是超人 (2013)    
    變身 (2013) ... 神經病遊民
    熱情 (2014)    
    閨密 (2014)    
    潛龍狙擊 (2015)    
    道士下山 (2015)    
    天降雄獅 (2015) ... 男考古家
    露露的電影 (2016)