Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
任仲倫
Ren Zhong-Lun  ♂

 
Filmography (2001-2019)
 
  製片 (3 films)
    第601個電話 (2006)    
    西藏天空 (2014)    
    盜墓筆記 (2016)    
  監製 (11 films)
    2046 (2004)    
    狼 (2005)    
    理發師 (2006)    
    趙氏孤兒 (2010)    
    辛亥革命 (2011)    
    天降雄獅 (2015)    
    黑貓警長之翡翠之星 (2015)    
    五女鬧京城 (2016)    
    盜墓筆記 (2016)    
    上海王 (2017)    
    心理罪城市之光 (2017)    
  執行監製 (3 films)
    色,戒 (2007)    
    神鬼傳奇3 (2008)    
    天注定 (2013)    
  出品人 (72 films)
    兄弟 (2001)    
    地下鐵 (2003)    
    2046 (2004)    
    自娛自樂 (2004)    
    美麗上海 (2004)    
    世界 (2004)    
    詛咒 (2005)    
    做頭 (2005)    
    美人依舊 (2005)    
    長恨歌 (2005)    
    如果愛 (2005)    
    狼 (2005)    
    魯迅 (2005)    
    上海倫巴 (2006)    
    陶器人形 (2006)    
    龍虎門 (2006)    
    第601個電話 (2006)    
    天狗 (2006)    
    東京審判 (2006)    
    三峽好人 (2006)    
    紅美麗 (2006)    
    東方大港 (2007)    
    集結號 (2007)    
    黎明行動 (2008)    
    海上夢境 (2008)    
    畫皮 (2008)    
    千鈞一髮 (2008)    
    烽火 (2008)    
    5顆子彈 (2008)    
    灌籃 (2008)    
    二十四城記 (2008)    
    愛情左燈右行 (2008)    
    赤壁:決戰天下 (2009)    
    機器俠 (2009)    
    建國大業 (2009)    
    紅色電波 (2009)    
    高考1977 (2009)    
    花木蘭 (2009)    
    我的唐朝兄弟 (2009)    
    風聲 (2009)    
    鐵人 (2009)    
    錦衣衛 (2010)    
    蘇乞兒 (2010)    
    我的雷人男友 (2010)    
    三笑 (2010)    
    唐山大地震 (2010)    
    夜行俠陳真 (2010)    
    趙氏孤兒 (2010)    
    關雲長 (2011)    
    Hello! 樹先生 (2011)    
    西柏坡 (2011)    
    雪花與秘扇 (2011)    
    楊門女將 (2011)    
    辛亥革命 (2011)    
    邋遢大王奇遇記 (2012)    
    我是大熊貓 (2012)    
    十二生肖 (2012)    
    一代宗師 (2013)    
    西藏天空 (2014)    
    黃克功案件 (2014)    
    一步之遙 (2014)    
    喜羊羊與灰太狼之羊年喜羊羊 (2015)    
    山河故人 (2015)    
    黑貓警長之翡翠之星 (2015)    
    天降雄獅 (2015)    
    那年夏天你去了哪 (2016)    
    爸爸我來救你了 (2016)    
    盜墓筆記 (2016)    
    追凶者也 (2016)    
    心理罪城市之光 (2017)    
    上海王 (2017)    
    攀登者 (2019)