Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙非
Zhao Fei  ♂
Aliases:  趙菲

 
Filmography (1986-2016)
 
  攝影 (21 films)
    盜馬賊 (1986)    
    一個死者對生者的訪問 (1987)    
    特別手術室 (1988)    
    大太監李蓮英 (1991)    
    大紅燈籠高高掛 (1991)    
    刺客新傳之殺人者唐斬 (1993)    
    太陽有耳 (1995)    
    龍城正月 (1997)    
    生命如歌 (1997)    
    不見不散 (1998)    
    荊軻刺秦王 (1998)    
    天地英雄 (2003)    
    手機 (2003)    
    太陽再次升起 (2007)    
    鐵人 (2009)    
    讓子彈飛 (2010)    
    黃金大劫案 (2012)    
    太平輪(上) (2014)    
    太平輪·彼岸 (2015)    
    左耳 (2015)    
    一切都好 (2016)    
  導演 (1 film)
    光棍終結者 (2011)