Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
施善蒂
Si Sin-Dai  ♀
Aliases:  施善帝





 
Filmography (1969-1979)
 
  演員 (22 films)
    你的名字就是愛 (1969) ... -
    行行出狀元 (1970)    
    不要拋棄我! (1970)    
    水長流 (1970)    
    雙鎗王八妹 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    劍 (1971)    
    小人物出頭記 (1971) ... 廖志龍的室友
    午夜留香 (1971)    
    好夢連床 (1972)    
    她怎麼辦 (1972)    
    洪門兄弟 (1972)    
    勢不兩立 (1973)    
    七怒漢 (1973)    
    奇男子 (1973)    
    桂芬 (1973)    
    雷風雨 (1973)    
    誓言 (1974)    
    步步追殺 (1974)    
    糊塗大偵探 (1975)    
    辣椒兵團 (1976)    
    中原一點紅 (1979)