Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
倪敏然
Ni Min-Yan  ♂





 
Filmography (1971-2002)
 
  副導演 (1 film)
    醜人多作怪 (1981)    
  演員 (34 films)
    百醜大全 (1971)    
    大地春雷 (1971)    
    門當戶對 (1972)    
    小淘氣 (1973)    
    13個半房客 (1973)    
    龍虎恩仇 (1973)    
    亡命煞星 (1973)    
    飛虎小霸王 (1973)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    龍潭虎穴 (1974)    
    笑王之王 (1974)    
    糊塗大偵探 (1975)    
    萬花筒 (1977)    
    望子成龍 (1981)    
    醜人多作怪 (1981)    
    七先生與啞吧花 (1983)    
    快樂寶貝 (1985)    
    傻福星 (1986)    
    孫小毛魔界歷險 (1986)    
    二手貨 (1986)    
    癡線特警出更 (1987)    
    先生騙鬼 (1987)    
    大頭兵3:阿兵哥 (1987)    
    大頭兵 (1987)    
    好小子5-萬能運動員 (1988)    
    報告典獄長 (1988)    
    天下一大樂 (1988)    
    龍發堂 (1988)    
    阿泰的紫微命盤 (1989)    
    人鬼狐新傳 (1989)    
    小小免當兵 (1989)    
    火燒島 (1990) ... 警察局科長
    挖洞人 (2002)    
    扣板機 (2002)