Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳裕正
Chan Yue-Ching  ♂





 
Filmography (1986-1998)
 
  動作設計 (4 films)
    新報仇 (1994)    
    新大小不良 (1994)    
    重慶愛情感覺 (1996)    
    向殺手挑戰 (1997)    
  場記 (1 film)
    新大小不良 (1994)    
  助理指導 (2 films)
    魔幻紫水晶 (1990)    
    九月初九之重見天日 (1991)    
  演員 (49 films)
    忍武者 (1986)    
    火燒島 (1990)    
    魔幻紫水晶 (1990)    
    黑蝴蝶 (1990)    
    福星威龍 (1991)    
    虎豹小子 (1991)    
    賭魔 (1991)    
    禁海蒼狼 (1991)    
    九月初九之重見天日 (1991)    
    美國博仔 (1991)    
    醉俠行 (1991)    
    瘋狂女殺手 (1992)    
    黑道女霸王 (1992)    
    男兒無罪 (1992)    
    女賭神 (1992)    
    賭命雙雄 (1992)    
    劍霸天下 (1992)    
    虎膽六蛟龍 (1992)    
    毒狼 (1992)    
    霹靂寶座 (1992)    
    黑幫戰將 (1992)    
    賭鬼總動員 (1992)    
    素女經之挑情寶鑑 (1992)    
    '93街頭霸王 (1993)    
    反斗馬騮 (1993)    
    波霸總動員 (1993)    
    黑街舞男 (1993)    
    桃色響尾蛇 (1993)    
    喋血城市 (1993)    
    獵殺豪放女 (1993)    
    廟街十三妹 (1993)    
    紋身女郎 (1993)    
    春風少年兄 (1993)    
    臥底神算 (1993)    
    龍父虎子 (1993)    
    千人斬 (1993) ... 孫三
    新大小不良 (1994)    
    新報仇 (1994)    
    暗殺兵團 (1994)    
    21紅色名單 (1994)    
    東方武神 (1995)    
    新紮師兄追女仔 (1995)    
    黑道追緝令 (1995)    
    連環殺人檔案 (1996)    
    十三號指令 (1996)    
    極度獵殺 (1997)    
    終極火線 (1997)    
    向殺手挑戰 (1997)    
    三位一體雲東 (1998)