Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鮑嘉文
Pao Chia-Wen  ♂





 
Filmography (1968-1974)
 
  演員 (23 films)
    春暖花開 (1968)    
    春火 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    報仇 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    十三太保 (1970) ... 李嗣昭
    新獨臂刀 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    血符門 (1971)    
    仇連環 (1972)    
    惡客 (1972)    
    葫蘆神仙 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    快活林 (1972)    
    太陰指 (1972) ... 方四海
    大刀王五 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    太極拳 (1974)    
    慾魔 (1974)    
    五大漢 (1974)