Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
秦小梨
Chun Siu-Lei  ♀





 
Filmography (1949-1960)
 
  演員 (76 films)
    大鬧粉蛩 (1949) ... 柏玉霜
    樊梨花 (1949)    
    穆桂英 (1949) ... 穆桂英
    肉山藏妲己 (1949) ... 妲己
    羅宮春色 (1949)    
    肉陣葬龍沮 (1949) ... 梨花
    火燒平陽城(上集) (1950) ... 白萍
    天魔女三戲濟顛 (1950)    
    蕩婦殺妾慘案 (1950) ... 楊玫瑰
    少林七俠五探峨嵋山(上集) (1950) ... 永春三娘
    斷腸姑嫂斷腸夫 (1950)    
    玉面霸王大戰野女郎 (1950) ... 野女郎
    大擺烏龍陣 (1950)    
    大獨裁者 (1950)    
    胡惠乾打機房 (1950)    
    峨嵋鴛鴦劍 (1950)    
    奇俠雌雄劍(上集) (1950)    
    英雄難過美人關 (1950)    
    荒江女俠血濺飛雲塔 (1950)    
    武潘安大鬧三門街 (1950)    
    胡惠乾打機房 (1950) ... 呂英布
    火燒平陽城(下集) (1950) ... 白萍
    六渡何仙姑 (1950)    
    火燒玉石琵琶精 (1950)    
    龍虎渡姜公 (1950) ... 妲己
    少林七俠五探峨嵋山(下集大結局) (1950) ... 永春三娘
    天魔女大戰牛魔王 (1950) ... 天魔女
    白蟒佔龍宮 (1950)    
    楚雲雪夜盜檀郎 (1950)    
    荒江女俠大破蜈蚣陣 (1951)    
    錦繡年華(上集) (1951) ... 阮湘蓮
    失魂魚 (1951)    
    野花那有家花香 (1951)    
    丁財兩旺 (1951)    
    恩重情深 (1951)    
    情困武潘安 (1951)    
    一本萬利 (1951)    
    銀海春光 (1951)    
    寶劍明珠 (1951) ... 莫蘭
    人海八大仙 (1951)    
    方世玉千里送艷娘 (1951)    
    張君瑞情殺賈寶玉 (1951)    
    銀河飛馬 (1951)    
    奇俠雌雄劍(下集) (1951)    
    錦繡年華(下集) (1951) ... 阮湘蓮
    珠海三雄 (1951)    
    月宮寶燈 (1951)    
    哪宅爭奪聚寶盆 (1951) ... 張四娘
    誰憐後母心 (1951) ... 殷雪芬
    女兒香 (1951)    
    陞官發財 (1951)    
    魔宮妖后 (1951)    
    十二金釵戲玉郎 (1951)    
    少林五大奇俠 (1951)    
    月夜痴魂 (1952) ... 姚玉玲
    光緒王夜祭珍妃 (1952)    
    大破黑風寨 (1952)    
    傻俠妖姬 (1952)    
    八股佬選美 (1952)    
    女俠白蓮花 (1952)    
    迷宮四妖 (1952) ... 李梨
    雪夜訪情憎 (1953)    
    璇宮情侶 (1953)    
    豬八戒招親 (1953)    
    賊美人 (1953) ... 艷婦
    新封神榜 (1953) ... 妲己
    龍宮仙子 (1954)    
    九九大血案 (1956)    
    永春三娘與洪熙官 (1956)    
    龍虎渡姜公 (1957)    
    風火送慈雲(上集) (1958) ... 龐妃
    新肉山藏妲己 (1958)    
    浪子回頭 (1958)    
    風火送慈雲(下集大結局) (1958)    
    火葬生妲己 (1958)    
    鐵臂拳王 (1960)