Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
盧海鷹
Leo Lo Hoi-Ying  ♂




 
Filmography (2001-2017)
 
  副導演 (3 films)
    給他們一個機會 (2003)    
    三岔口 (2005)    
    不二神探 (2013)    
  製片 (4 films)
    花園街1號 (2002)    
    西貢的童話 (2003)    
    無冕皇帝 (2003)    
    少年刀手 (2003)    
  場記 (6 films)
    飄忽男女 (2002)    
    黑道風雲 (2002)    
    風流家族 (2002)    
    新警察故事 (2004)    
    三岔口 (2005)    
    寶貝計劃 (2006)    
  演員 (22 films)
    少林足球 (2001) ... 流氓
    風流家族 (2002)    
    9個女仔1隻鬼 (2002)    
    35米厘兇心人 (2002)    
    非常凶姐 (2002) ... 警員
    性Salon狂想曲 (2002)    
    禁室培慾3 (2002)    
    非典人生 (2003)    
    少年刀手 (2003) ... 淳
    大阪撻一餐 (2004)    
    這個阿爸真爆炸 (2004) ... 細 B
    寶貝計劃 (2006) ... 病人家屬
    我老婆唔夠秤II:我老公唔生性 (2012)    
    不二神探 (2013)    
    浮華宴 (2015) ... 裘家傭人
    陀地驅魔人 (2015) ... 桑拿經理
    我老婆係明星 (2016) ... 電影懾影師
    鴨王2 (2016)    
    暗色天堂 (2016)    
    寒戰II (2016)    
    狂獸 (2017)    
    拆彈專家 (2017) ... 人質