Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李芸敏
Lee Ye-Min  ♂
Aliases:  李芸民,  李雲民,  이예민





 
Filmography (1973-1990)
 
  演員 (31 films)
    河南别曲 (1973)    
    黃砂塵 (1973)    
    賣命 (1973)    
    七省拳王 (1974)    
    黑豹 (1974)    
    女子跆拳群英會 (1975)    
    強人的墳墓 (1975)    
    大逃出 (1975)    
    南拳北腿 (1976)    
    北少林 (1976)    
    怪俠一枝梅 (1976)    
    密命客 (1976)    
    雪中梅 (1976)    
    飛虎相爭 (1977)    
    第二道彩虹 (1977)    
    最後精武門 (1977)    
    五大弟子 (1978)    
    一笑一拳 (1980)    
    鷹拳 (1980)    
    龍拳蛇手 (1980)    
    血戰五形拳 (1981)    
    勇立忍者 (1981)    
    黑豹飛客 (1981)    
    狂龍血戰忍者 (1982)    
    女忍者 (1983)    
    猛龍煞星 (1985)    
    野蠻谷處女 (1987)    
    禁宮奇女 (1988)    
    紅粉幽魂 (1988)    
    賭命風塵女 (1989)    
    陰陽路 (1990)