Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐琪
Tong Kei (1)  ♀





 
Filmography (1965-1990)
 
  副導演 (1 film)
    鬼屋麗人 (1970)    
  演員 (26 films)
    真假情婦 (1965)    
    靈肉之道 (1965) ... 山下美子
    春夢了無痕 (1968)    
    儂本多情 (1968)    
    忘不了妳 (1968) ... 小珍
    醉俠神劍 (1968)    
    謎俠 (1969)    
    鐵娘子 (1969) ... 江妹
    紅豔女飛龍 (1970)    
    雪嶺劍女 (1970)    
    雪嶺劍女 (1970) ... 杜嬋娟
    单身女郎 (1970)    
    貓與丈夫 (1970)    
    警告逃妻 (1970) ... 美珠
    劍 (1971)    
    仙妻 (1971)    
    東追西趕跑跳碰 (1980)    
    錯體情 (1981)    
    愛的羽毛在飄 (1982)    
    瘋狂年輕人 (1982)    
    冷眼殺機 (1982)    
    鑰匙遊戲 (1982)    
    九彎十八轉 (1982)    
    誘惑 (1983)    
    霹靂戰士 (1983)    
    花心撞到鬼 (1990)