Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱昆洋
Chu Kwan-Yeung  ♂
Aliases:  朱昆陽





 
Filmography (1984-2005)
 
  動作設計 (10 films)
    天龍地虎 (1986)    
    賭命雙雄 (1992)    
    男兒無罪 (1992)    
    劍霸天下 (1992)    
    黑幫戰將 (1992)    
    '93街頭霸王 (1993)    
    山中艷譚 (1995)    
    終極火線 (1997)    
    決戰梟雄 (2004)    
    老婆萬歲 (2005)    
  助理指導 (1 film)
    魔幻紫水晶 (1990)    
  演員 (51 films)
    大蛇王 (1984)    
    靈幻童子 (1986)    
    勇闖江湖 (1986)    
    天龍地虎 (1986)    
    靈幻七小寶 (1988)    
    林投姐 (1988)    
    情與法 (1988)    
    賭命風塵女 (1989)    
    流氓世家 (1989)    
    女學生與流氓鬼 (1989)    
    獵鷹 (1989)    
    鳳凰王子 (1989)    
    霹靂警花 (1989)    
    海口人 (1989)    
    靚女出征 (1990)    
    賭王三虎將 (1990)    
    黑道火狐狸 (1990)    
    魔幻紫水晶 (1990)    
    火燒島 (1990)    
    金蠶降 (1991)    
    賭魔 (1991)    
    虎豹小子 (1991)    
    驚天12小時 (1991)    
    禁海蒼狼 (1991)    
    官兵捉強盜 (1991)    
    福星威龍 (1991)    
    大哥讓位 (1991)    
    至尊殺手 (1991)    
    劍霸天下 (1992)    
    霹靂寶座 (1992)    
    殺入地獄 (1992)    
    沒大沒小 (1992)    
    黑幫戰將 (1992)    
    賭命雙雄 (1992)    
    賭鬼總動員 (1992)    
    男兒無罪 (1992)    
    女賭神 (1992)    
    波霸總動員 (1993)    
    '93街頭霸王 (1993)    
    激情艷女 (1993)    
    反斗馬騮 (1993)    
    紋身女郎 (1993)    
    獵殺豪放女 (1993)    
    千人斬 (1993) ... 胡二
    臥底神算 (1993)    
    蜜桃來偷歡 (1993)    
    桃色響尾蛇 (1993)    
    慾獸 (1994)    
    黑道追緝令 (1995)    
    山中艷譚 (1995)    
    終極火線 (1997)